Hoppa till sidans innehåll

Solnagymnasterna kommer att pausa all vår verksamhet med anledning av Corona-viruset

13 MAR 2020 10:38
  • Skapad: 13 MAR 2020 10:38

Solnagymnasterna kommer att pausa all vår verksamhet med anledning av Corona-viruset

För att minska smittspridningen av Corona-viruset har Solnagymnasternas styrelse fattat beslut om att föreningen Solnagymnasterna kommer pausa alla aktiviteter under två veckor omgående från och med den14:e mars 2020.

Beslutet gäller till och med söndagen den 29 mars till att börja med, dvs. ingen Bamsegympa och inga gymnastik och akrobatikträningar tom 29/3.

En ny utvärdering av situationen kommer att göras fortlöpande.

Vi förstår att detta skapar olägenheter för många av oss och vi vet att flera personer har starka åsikter om att riskerna är överdrivna.

Solnagymnasterna styrelse känner dock att om det finns en minsta risk att någon av våra medlemmar eller någon i personalen blir smittade i våra lokaler - speciellt de som ingår i riskgrupperna - kan vi inte göra annat än att tillfälligtvis stänga våra lokaler.

Vi vet ingenting om hur ofta desinficerar Solna Stad eller själva skolor gympasalar (de gör det kanske inte alls) och det är mest på grund av detta tycker vi att det är bäst att hålla sig undan.

 

Mer information kommer att lämnas här på föreningens hemsida och om när Solnagymnasterna kommer att starta vår verksamhet igen.

Med vänliga hälsningar,

Elena Sundkvist Solnagymnasternas ordförande

Skribent: Anastasia Vetoshnikova
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Föreningen Solnagymnasterna - Gymnastik
Elena Sundkvist, Kristinelundsvägen 34
17150 Solna

Kontakt:
Tel: +46736678434
E-post: info@solnagymnastern...

Se all info