Hoppa till sidans innehåll

Utomhusträningar

30 MAR 2020 12:26
  • Skapad: 30 MAR 2020 12:26

Vi har fått många mejl med åsikter samt frågor om hur ska vi fortsätta terminen. Därför blev det bestämt att göra ett formulär där ni kan svara på frågor om utomhusträningar, så att vi kan planera verksamheten vidare.
Vi ska veta hur många er alla fortsätter med utomhusträningar, samt vilka dagar passar bäst.
Tillsammans med tränarna ska vi går genom vilka övningar det blir för att minska sannolikheten av spridning på träningen. För att ingen utom oss kan ju påverka situationen.
Vi bryr sig om er och om tränarna. Som ni kunde tänka sig blir det inte samma gympa som i salen, detta alla vi förstår, men vi tror att det är bäst att köra ändå än att stoppa all verksamhet. Motion och gympa utomhus är bra för hälsa.
För alla som inte vill fortsätta utomhus finns en del i formuläret där ni kan fylla in sina uppgifter för återbetalningen. Föreningen ska betala en del av avgiften tillbaka.
 
Vi själva är väldigt ledsna att vi inte kan fortsätta med gympa i salen, dessutom måste vi fortfarande betala för våra lokaler oavsett om vi inte var där i två veckor. Vi tappar också mycket på grund av denna coronakris.
Det är svårt att hantera och förutse hur situationen ska ändras i framtiden, för att just nu är det förbudet för sammankomster av fler än 50 personer, men vi vet inte vad kommer sedan.
Vi ska fortsätta på ett sätt som vi ser som lämpligast och om det blir några nya strikta åtgärder av Folkhälsomyndigheten och Regeringen, då ska vi följa med. 
Vi är glada att ha såna aktiva medlemmar som ni! Ni hjälper alltid oss med råd och ställer upp oss! Tack snälla att ni är med!
Svara gärna på frågor som finns i formuläret här nere till och med den 31.03.2020. 
 
Den 1 april ska vi kolla på resultatet och då kommer mer info om hur fortsättning av terminen ska se ut för oss.
Om ni har frågor mejla mig gärna.
Skribent: Anastasia Vetoshnikova
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Föreningen Solnagymnasterna - Gymnastik
Elena Sundkvist, Kristinelundsvägen 34
17150 Solna

Kontakt:
Tel: +46736678434
E-post: info@solnagymnastern...

Se all info